Termeni și condiții

1. Informații administrator magazin online

Site-ul www.strajeriiverzi.ro este administrat de către firma: Rampad Construct S.R.L. Adresa: Șirnea, Strada Principala FN, Județul Brasov, Romania, CUI: RO3023722, Tel. 0723662211, email: contact@strajeriiverzi.ro

2. Acceptare Termeni și condiții

Prin utilizarea și achizitionarea de servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră de asemenea acceptăți termenii și condițiile impuse de acesta. Ne rezervăm dreptul de a adaugă sau modifica termenii și condițiile oricând consideram necesar, fără a informa utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Utilizatorul intelege ca imaginilie, elementele grafice, și tot restul continutului incarcat pe www.strajeriiverzi.ro aparține de Rampad Construct S.R.L și nu poate fi descarcat și reutilizat fără un acord scris.

4. Confirmarea și desfășurarea unei comenzi

 • Odată cu plasarea unei comenzi de pe website-ul Strajerii Verzi, clientul acceptă comunicarea prin e-mail, telefon sau rețelele de socializare prin care administratorii website-ului își desfasoara activitatea.
 • Confirmarea comenzii se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail sau rețele de socializare).
 • Comanda nu este finalizată până când nu este confirmată.

5. Preturi, modalitati de plata și facturare


 • Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarei cabane, contin TVA. In cazul în care unei cabane îi lipseste pretul, ne puteti contacta, și ne vom intoarce la dumneavoastră cu o ofertă de preț.
 • Prețul comenzii este cel afișat la data plasarii comenzii.
 • Modalitațile de plată sunt afisate pe pagina de lansare a comenzii.
 • Pe baza informațiilor deținute de Străjerii Verzi și a celor furnizate de cumpărător va fi emisă o factură pentru perioada rezervată.

6. Program de lucru, confirmare, și termene

 • O comandă poate fi plasata în orice moment dar perioada de procesare și confirmare este de Luni până Vineri în intervalul orar 8-16.
 • Ne asumăm responsabilitatea în privința disponibilității.

7. Obligațiile cumpărătorului

 • Să ofere informații reale, corecte și de actualitate despre persoana sa atunci când acestea sunt solicitate.
 • Să accepte termenii și condițiile administratorului odată cu lansarea rezervarii și să achite contravaloarea prin metodele puse la dispoziție.

8. Obligațiile vânzătorului

 • Să prezinte utilizatorilor informați despre produsele sau serviciile pe care le oferă. Imaginile afișate pe website au caracter orientativ. Imaginile sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lumina sau monitorul pe care este vizionată fotografia reprezentativă, elementele pot să difere de cele din imagine.
 • Să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail, rețele de socializare sau telefonic.
 • Să nu folosească datele personale ale clienților în alte scopuri, în afara de cele prevazute în secțiunea "Confidentialitate".

9. Politica de Anulare


Flexibilă & garantată
Nu se percepe nici o taxă dacă rezervarea se anulează cu 15 zile înainte de sosire.
Valoarea rezervării va fi debitată de pe card cu 15 zile înaintea check-in-ului
Nerambursabilă cu date flexibile
Online cu card bancar prin Netopia (Visa/Maestro/Mastercard).
Vă rugăm să reţineţi, dacă rezervarea este anulată, modificată sau în caz de neprezentare, va fi încasat preţul total pentru rezervare.

10. Politica de confidențialitate


Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocuparile principale ale Rampad Construct S.R.L, cu sediul în Șirnea, Strada Principala FN, Judetul Brasov, Romania, CUI: RO3023722, Tel. 0723662211, email: contact@strajeriiverzi.ro, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizarii paginii de internet https://www.strajeriiverzi.ro/, la care ne vom referi în continuare cu denumirea „Strajerii Verzi”.

Cuprins

 • Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 • Scopurile și temeiurile prelucrarii
 • Durata pentru care va prelucram datele
 • Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 • Transferul datelor cu caracter personal
 • Drepturile de care beneficiați
 • Confidențialitatea minorilor
 • Modificări în politica de confidențialitate


10.1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate


A. Dacă sunteți client al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume și prenume
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul în care utilizați site-ul (de exemplu, comportamentul /preferințele /obișnuințele dumneavoastră în cadrul domains precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.
 • Dacă pentru a comanda utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, vom prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
 • În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.
 • În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de către noi, iar contul creat va fi șters automat.
B. Dacă sunteți vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:
 • În mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în masura în care ne contactați în acest fel
 • În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.


10.2. Scopurile și temeiurile de prelucrare

A. Dacă sunteți client al site-ului, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și companie, respectiv pentru preluarea, validarea și facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării rezervării, organizarea procedurii de anulare, etc

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și companie, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastra și Străjerii Verzi pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimtământul dumneavoastră, daca alegeți să-l furnizați.
Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii „Informatiile contului meu”.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • In scopul efectuarii diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătațirii experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la baza interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

B. Daca sunteți vizitator al site-ului, deținatorul website-ului prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la baza consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicari comerciale.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • Pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiența dumneavoastră oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Străjerii Verzi de a asigura funcționarea corecta a site-ului, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

10.3. Durata pentru care vă prelucrăm datele


Vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligatiilor legale care revin în sarcina (de ex, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
În situația în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de stergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonului „ștergere cont” din secțiunea „informațiile contului meu”, va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a va dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.
În acest sens, dacă alegeți să vă stergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și / sau sms-uri de acest gen.
Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
În cazul în care solicitați stergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai dupa livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însa a afecta prelucrările desfasurate de pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

10.4. Dezvăluirea datelor cu caracter personal


Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe părți.
Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritatile publice centrale / locale, în urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către prin intermediul site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătațirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranța și autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege
 • atunci când dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

10.5. Transferul datelor cu caracter personal


Datele cu caracter personal furnizate către pot fi transferate în afara Romaniei, dar doar către state din Uniunea Europeana.

10.6. Drepturile de care beneficiati


În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrarii datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către administratorul site-ului, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date dreptul de a obține confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fără intarzieri justificate, de către a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fără intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, în urma solicitarii de stergere a datelor, să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restricționarea prelucrării, în anumite condiții;
 • dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Străjerii Verzi către alt operator de date, în masura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul la opoziție

În ceea ce privește activitățile de prelucrare, dreptul se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos

 • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se afla persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o masură semnificativă;
 • dreptul de a va adresa Autorității Naționale de supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@strajeriiverzi.ro

10.7. Confidențialitatea minorilor


Nu contactăm cu bună stiință sau nu colecționam informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.
Dacă printr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom sterge informațiile de pe serverele noastre.
Dacă doriți să ne comunicați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați pe email la contact@strajeriiverzi.ro.

10.8 Modificări în politica de confidențialitate


Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica Cookies.