Povestea Străjerilor

Povestea Străjerilor Verzi începe la maximum 3 ore distanță de București, într-un sat din Județul Brașov, un loc cu case răsfirate pe culmile dealurilor, între Piatra Craiului și Bucegi, un loc în care timpul stă în loc și iți imprimă pe retină frumusețea locului.

Dar Șirnea nu este doar un loc, este primul sat turistic din România, luând această titulatură în anul 1968 datorită lui Nicolae Frunteș, profesor de biologie la școala din sat care a inițiat o amplă acțiune de promovare a frumuseților locului printre turiștii străini.

O invitație să
sărbătoriți natura

Ne începem povestea chiar la intrarea în Poarta Carpaților, unde plasăm feriți de ochii lumii Străjerii noștri Verzi, 4 cabane de tip A-frame, pentru a împărtăși cu voi, cei ce ne călcați pragul, frumusețea locului din confortul cabanelor noastre cozy.

Am dorit să păstrăm pe cât posibil spectacolul naturii și în interiorul cabanelor, așadar veți observa foarte rapid decorul integral de lemn și geamurile de pe fața cabanei care vă arată o priveliște spectaculoasă către pădurea cu brazi.

Ne dorim să creăm cadrul perfect pentru cei ce doresc să celebreze momente de liniște, pace și dragoste alături de cei dragi, să se bucure de natură, să creeze amintiri frumoase și să simtă aerul curat. Nu avem televizor, considerăm că aveți deja parte de cel mai frumos program TV stând pe canapea, la căldura șemineului, privind pe fereastră.

Experiență luxoasă
pentru simțuri

Nu este doar despre locuri, este despre ce iei cu tine când pleci, ce amintire dragă îți rămâne în inimă și suflet. Aceasta este filozofia noastră și asta vrem să transmitem din toți porii turiștilor noștri. Este despre simțuri: ce vezi când intri în cabana noastră, ce auzi când iți bei cafeaua dimineața, ce miroși când deschizi coșuletul cu mic dejun tradițional lăsat de noi la ușă, ce simți când vezi că te afli în inima unei păduri de brazi?

Ne bucură inima când auzim răspunsurile voastre la aceste întrebări.Nu descoperi doar o unitate de cazare, descoperi un loc uitat de lume și oamenii dragi.

Strajerii Verzi
Strajerii Verzi