Întrebări frecvente

Străjerii Verzi se află în Șirnea, jud. Brașov. Pentru indicații cât mai exacte, vă recomandăm să folosiți aplicația Google Maps.
Străjerii Verzi are momentan în circuitul turistic 3 cabane de tip A-frame aflate într-o pădure de brazi, la o distanță considerabilă astfel încât să asigurăm intimitatea turiștilor noștri
Capacitatea unei cabane este de 2 persoane. Deși există o canapea extensibilă și foarte comodă în zona de living, conceptul Străjerii Verzi se adresează celor care sunt în căutarea unui cadru romantic, liniștit, cu pace și natură.
Da, există un loc amenajat aflat la aproximativ 200 m distanță de intrarea în cabane unde se poate parca mașina. Le recomandăm turiștilor noștri să coboare cu mașina până în dreptul scărilor care duc la intrarea în cabană pentru a descărca bagajele, iar apoi să întoarcă mașina cu spatele în parcare.
Da, există Internet ce a fost deja testat cu succes de oameni care au lucrat remote din locația noastră.
Micul dejun este inclus și este livrat într-un coșulet în fiecare dimineață la ușa cabanei. Acesta conține produse tradiționale și locale. Turiștii noștri au posibilitatea de a lua și prânzul și cina contra-cost, la locație. De asemenea, există numeroase restaurante în zona Bran-Moieciu.
Locația noastră nu oferă toate elementele de securitate pe care ar trebui să le regăsim într-o locație child-friendly (șemineu, scări abrupte și foarte multe, terasă fără protecție).
Fiecare cabană are aceleași dotări. La parte se află zona de living cu canapea extensibilă și șemineu, zonă de dining, bucătarie complet utilată cu plită electrică, mașină de spălat vase, chiuvetă, frigider, espressor cu capsule, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde. Baia se află tot la parter și este suficient de încăpătoare cât să cuprinde atât o cadă freestanding, cât și o cabină de duș extrem de spațioasă. La etaj se află un pat king size, iar pe terasă există hamac și grătar. Cafeaua și lemnele sunt puse la dispoziția turiștilor. Nu avem televizor.
Nu există nicio diferență între cabanele noastre, cu excepția faptului că baia din cabana 1 are lavoarul, cada freestranding și cabina dușului din lemn.
Va recomandăm să verificați disponibilitatea celor 3 cabane aici.
Folosind acest link, puteți verifica disponibilitatea și efectua rezervarea fermă.
Din păcate, această opțiune nu este disponibilă momentan.