Ce poți face în Șirnea?

Strajerii Verzi

Drumeție

Culoarul Rucăr-Bran însumează aproximativ 100 km de trasee ecoturistice, un labirint al potecilor care îți va prezenta un peisaj de poveste și o frumusețe de neimaginat.
Trasee Ecoturistice în Poarta Carpaților – Fundata, Șirnea, Moieciu de Sus te vor plimba printre fânețe și păduri, printre hodăi și case, un Muzeu al Satului Românesc, inclusiv iarna. Există 9 trasee ecoturistice pe care le poți explora, fără a te sătura de frumusețea peisajului. De asemenea, Șirnea este un punct turistic important pentru cei ce doresc să facă trasee montane în Parcul Național Piatra Craiului.

Strajerii Verzi

Călărie

Activitățile de agrement cu cai ale Centrului de activități turistice #deSirnea sunt gândite astfel încât să vă ajute să descoperiți farmecul locurilor, care la Șirnea nu pot fi separate de legătura oamenilor cu animalele lor.
Puteți opta pentru diverse variante ale acestei activități: lecțiile de călărie pentru începători, plimbarea pe dealuri, drumeție la stână, abonamentul inițiere călărie cu însoțitor sau terapia cu cai. Aici se pot face rezervări.

Strajerii Verzi

Mountain Bike

În Șirnea te poți pedaland pe drumuri de caruta putin umblate ce leagă casele înșirate pe dealuri, prin satele de la poalele Pietrei Craiului, Craiasa Muntilor.
Poți opta pentru diverse trasee cicloturistice pe care le puteți parcurge individual sau cu un grup de turiști. Puteți opta pentru închirierea de eBike, eMTB sau MTB clasice, în care nu dețineți o bicicleta proprie.
Aici se pot face rezervări sau închirieri.

Strajerii Verzi

Explorarea Împrejurimilor

Parcul Național „Piatra Craiului”, Cheile Moieciului, Prăpăstiile Zărneștiului, Cheile Grădiștei, Peștera cu lilieci din satul Peștera, castelul Bran.

Ești în pană de idei?

Descoperă locuri populare aflate în apropiere